onsdag, januari 10, 2007

Sent Nyårsinlägg

Efter att ha stoppat i sig lite, eller mycket julmat så är helgerna över och ett nytt år har inträtt. UNdstUNDen firar i och för sig inget jubileum förrän i maj men detta kanske är ett tillfälle att sammanställa verksamheten lite kort.

Det mesta har gått enligt plan, även om man önskar att det vore lite högre frekvens på de inlägg man producerar.

Läsarskaran är faktiskt lite större än vad jag hade räknat med, men den ökar lite oproportionerligt i anslutning till någon föreläsning eller utskick. Länkningar från olika forum gör även sitt.

Vinkling av vad som skrivs här är ofrånkomligt och styrs till viss del av föreläsningarna och ämnen som kommer upp där och som åhörarna vill få djupare inblick i. Detta har lett till att det har blivit en relativt kraftigt vinkling åt helikoptervärlden. Hur det kommer se ut framöver är vårt att sia om, men det kommer nog under det närmaste halvåret fortsätta relativt likadant.

Var inte rädda för att kommentera inläggen. Många av de som deltagit på föreläsningar kontaktar mig via mail med frågor och kommentarer, men ni som enbart läser här får gärna kommentera/fråga så skall jag försöka svara.


Det inlägg som har haft, i särklass, mest läsare är den om ”Tankebanor kring och visualiseringar av Gripen moddningar”. Detta var väl också enligt plan, att få ihop något som på relativt kort tid drog många läsare. Denna artikel drar fortfarande runt 10 nya läsare per dag.


På förekommen anledning (Skalman forum) så är inga bilder som förekommer här manipulerade mer än i storlek-skärpa-färg (om inget annat sägs). Är det en Coca Cola burk på bilden så är det så. Tror heller inte föraren tog illa upp då han i högsta grad var med vid reparationen. Dock är det så att det finns mer plåt bakom burken. Annars kan jag önska JK Nilsson god fortsättning och hoppas att bilden på fantomen kom till nytta (nuff said :-) ).

Från samma forum ser jag att vi nog har anledning att ta upp Karbala raiden vid tillfälle.

Nog om detta, väl mött under 2007!